Voor liefhebbers van fijnbesnaarde circuskunsten en clownerie is Goos Meeuwsen geen onbekende. Deze Nederlandse clown die wereldwijde bekendheid heeft gekregen door zijn optredens bij Cirque de Soleil en Circo Circolo is een van de initiatiefnemers van Cirque de la Liberté in Arnhem. Van 21 juni t/m 9 juli is er een nieuwe show op een voor Arnhem unieke locatie: de ASM-haven.
HOOP! Cirque de la Liberté is circus in de traditie van het beroemde Cirque du Soleil. Theater, muziek en zang gecombineerd met traditionele, maar ook ongekende circuselementen! Adembenemende acrobatiek, clown-characters die ons een spiegel voorhouden en natuurlijk ook (opblaasbare) olifanten.
HOOP! Cirque de la Liberté bestaat uit een internationaal gezelschap van vier circustheaterartiesten en drie muzikanten geworteld in Nederland en één uit Brazilië. Circustheater en muziek in combinatie met kostuums van Arnhemse modeontwerpers plus het thema Vrijheid en de bijzondere locatie aan de vroegere ASM-haven bij de Rijn bezorgen het publiek een bijzondere belevenis, die harten sneller laat kloppen.

KEYMUSIC.NL

Goos Meeuwsen (clowncharacter en regisseur) uit Arnhem, Helena Bittencourt (luchtacrobaat, clowncharacter en regisseur) uit Brazilië, zijn opgeleid aan internationale circusscholen, zoals de befaamde Ecole National du Cirque in Montreal (Canada). Ze hebben meegewerkt aan voorstellingen van verschillende wereldwijd optredende circussen en circustheatergezelschappen, met name Cirque du Soleil (Canada) en Campagnia Finzi Pasca (Zwitserland). Meer informatie vindt u op www.gooshelena.com

501 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag