Teambuilding, incentives in het echte circus

Met een groep mensen werken aan een echte circusshow is een succesvolle methode om eens met hele andere ogen te leren kijken naar je collega’s. In circuitvorm kennis maken met circusmaterialen met de opdracht om samen een spetterende show neer te zetten, in glitter en circuskleding, of maffe clownspakken. Succes verzekerd. Zeker als zo’n evenement plaats vindt in het echte circus. Wij werken samen met diverse circussen die u zeker met open armen willen ontvangen. Een sfeervolle authentieke entourage, presteren in de spotlights van de circuspiste, een onvergetelijke ervaring.

Programma
start om 12:30 met een heerlijke uitgebreide lunch
vanaf 13:00 uur uitleg en aanvang workshops
13:30 pauze
13:45 tweede ronde workshops en specialisatie, wat word straks je act?
14:15 verkleedpartij en voorbereiding show. Wie gaat wat doen, wie wordt de spreekstalmeester, wat is de volgorde, welke muziek komt daarbij, wie wordt de dj?
14:30 aanvang onderlinge circusshow
15:00 uur heerlijk aan de hapjes en drankjes, wachten op de echte circusvoorstelling die om 16:00 uur begint en 100 minuten duurt.

Prijzen

Lunch 12.50 euro,
workshop 35 euro,
bijwonen circusshow 10 euro
heerlijke zigeunerbarbecue om 18:00 uur met de circusartiesten, met salades, stokbrood, sauzen en vlees, wijn, bier, fris. 20 euro pp.
Alle elementen van dit circusfeest zijn afzonderlijk te bestellen

Een voorproefje

 

212 Total Views 1 Views Today