De Club van Circusvrienden Nederland (CvCN), gaat intensief samenwerken met de website Circusweb. Dat betekent dat de Circusvrienden op de voorpagina van Circusweb een eigen vaste plek krijgen voor clubnieuws of andere actuele informatie.
Een mooie win-win situatie voor alle circusfans, die nu in 1 oogopslag op Circusweb dagelijks op de hoogte kunnen blijven van de laatste nieuwtjes en het actuele clubnieuws.

Redactieleden van de Club van Circusvrienden krijgen een eigen toegang op Circusweb, waar zij zelfstandig hun berichten kunnen gaan plaatsen. Naast de eigen leden zullen veel meer circusfans een toevallige bezoekers kennis kunnen maken met het bestaan van de Club van Circusvrienden, waardoor het mogelijk wordt voor de Circusvrienden om te groeien.

De bestaande website van de Circusvrienden zal blijven bestaan en statisch worden, mochten er bestuurlijke veranderingen zijn, dan zal dat worden gewijzigd.
Het actuele nieuws zoals de aankondiging van de kringbijeenkomsten zullen voortaan via de website van Circusweb te zien zijn. Daarnaast zal maandelijks aandacht worden besteed aan de inhoud van de Piste, het glossy circusmagazine van de Circusvrienden.

De verandering op Circusweb zal worden benadrukt door het plaatsen van het logo van de Circusvrienden naast het logo van Circusweb.
Circusweb is naast deze mooie samenwerking nog in onderhandeling met meerdere partijen voor samenwerking, zoals een online circuswinkel en andere circusorganisaties die willen profiteren van de bezoekersaantallen van Circusweb. Circusweb krijgt meer dan 100.000 bezoeken per jaar. Daarom Samen sterk in het circuswerk!
Naar aanleiding van de eerste reacties:
Het is zeker niet de bedoeling dat de huidige redacteuren en correspondenten van de Piste nu ook voor Circusweb gaan schrijven. Die hebben het al druk genoeg met het bezoeken van circussen en het schrijven van mooie verhalen in de Piste, het gratis circusmagazine dat je krijgt bij een lidmaatschap van de Circusvrienden. De berichtgeving zal er in de toekomst gaan uitzien zoals nu onder de categorie Circusvrienden te zien is. 
Circusweb beschikt zelf over een zestal correspondenten die regelmatig leuke stukjes aanleveren. Wie graag mee wil doen met schrijven, kan zich bij onze redactie aanmelden. 

Commentaar via Facebook
716 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag