Circus Renaissance

circus-renaissance1

Circus Renaissance is een Nederlands circus met als belangrijkste uitgangspunt de culturele heropleving van het traditionele Nederlandse circus.

In 2015 presenteert Renaissance een tentencomplex dat de sfeer van nostalgie ademt, pluche, klatergoud en kroonluchters zorgen voor een sprookjesachtige circusbeleving een nostalgische voorstelling waarin romantiek, acrobatiek, dieren en humor de hoofdrol spelen.

In een bijna twee uur durende klassieke voorstelling in nostalgische sfeer gebracht door internationale artiesten van over de gehele wereld laten wij u een sprankelend circusfeest zien met een passie voor nostalgie, het circus heet ook niet voor niets Renaissance kortom eerlijk en heerlijk circus voor de hele familie.

Renaissance geeft een nieuw elan aan het klassieke circus van weleer. Alle elementen van het traditioneel circus komen voorbij maar dan wel in een theatrale presentatie die er voor zorgt dat de show boeit van de eerste tot de laatste minuut.

 

De website van Renaissance is momenteel niet op het web zichtbaar.

Nieuwsgierig naar de agenda van dit circus? Wij vermelden dit uitsluitend op verzoek van de organisatie, of via ticketverkoop of Circusweb tickets. 

 

3533 Total Views 2 Views Today