Mijn huistelefoon gaat, dat is meestal een bijzonderheid of een advertentieverkoper. Of ik interesse heb in de domeinnaam Circusweb.info. Nee dat heb ik niet, Circusweb.nl en circusweb.be en circus-web.nl worden heel goed gevonden omdat ik zo gek ben geweest er in de laatste jaren meer dan 16.000 items te posten.
Volgens de man aan de andere kant van de lijn is dus een andere partij geïnteresseerd in deze webnaam. (Of het moet een verkooptruc zijn). Niemand zit nog op meer versnippering te wachten, de zoveelste circussite die opgezet wordt. Weer eentje die 10 berichten post en dan weer wegzakt, of op de domeinnaam gaat zitten zoals wel andere interessante domeinnamen. Neem nu Circuscultuur of circuserfgoed, ook van die dooie domeinnamen die nooit tot leven gaan komen en die zo waardevol zouden kunnen zijn als er echt iets mee gedaan wordt.
Ik heb hem dan ook verteld dat ik er absoluut geen bezwaar tegen heb als iemand anders die naam gaat gebruiken. Sterker nog, wie zin en energie heeft om een circuswebsite te gaan beheren en opzetten moet maar even contact met mij opnemen. Wie weet kan ik Circusweb wel ter overname aanbieden, dat scheelt een hoop werk voor degene die een volgende circussite het web op wil brengen, en dan kan ik eindelijk eens van mijn pensioen gaan genieten. tel 0651462953 Gera de Leeuw.

Facebook Comments
713 totaal aantal bezoekers 9 bezoekers vandaag