UPDATE – Ben ik in januari trots 3 kg afgevallen, in februari, mijn 65ste verjaardag vierend in een vakantiepark, het ging mis, lees verder… Ook zonder weegschaal voelde ik dus dat al die verloren kilo’s van de laatste 6 weken er weer aanzitten. Ik ga als compensatie elke dag zwemmen met de familie in het zwemparadijs, mij voornemend om dit thuis voortaan elke dag te doen in het zwembad bij mij vlak om de hoek. Op de laatste dag van de vakantie glij ik uit op de gladde tegels… waarom hebben ze die ook in zo’n nat zwembad. Mijn hamstring is verrekt.. weet mijn sportieve schoonzoon. Dat wordt dus weer van voor af aan beginnen volgende week, zonder allerlei sportieve activiteiten, voorlopig heb ik een sportblessure ;o)). Deze week doe ik nog even “gezellig” mee met nog meer verleidingen, want ook mijn broer en zus hebben een paar leuke familiedagen voor me in petto. Wil je weten hoe het in februari met mij afloopt en of het nog goed komt? Houd dan mijn website in de gaten. Gewoon weer uithuilen en opnieuw beginnen. 

Eerder bericht van eind januari

Gera de Leeuw viel in januari al 3 kilo af. Wil je weten hoe, lees dan haar leuke blog in een ultieme poging eens wat van haar gewicht kwijt te raken. Stilzitten achter de computer, lekkere snacks, een glaasje, het zijn allemaal componenten die een mens iets zwaarder maken. 

Om daar eens en altijd mee af te rekenen is zij een affilliate website begonnen over Hoe word je gezond en fit. Met natuurlijk het persoonlijke verhaal, nieuws over gezond en slank zijn, maar ook allerlei gezondheidstips en een overzicht van de meest effectieve slank programma’s. Met een aantal keren per week nieuwe onderwerpen. 
Val net als Gera kilo’s af zonder maagverkleining, verhongeren, lekkere recepten, er is een ruime keus. In januari verloor Gera al 3 kilo, zonder echt veel moeite. Gewoon even die knop om. Doe ook mee en reageer. 

2262 totaal aantal bezoekers 1 bezoekers vandaag
Kras Winterlaunch