Woodstock

 

GRONINGEN – Kerstplaza Groningen, al 33 jaar de grootste overdekte winterkermis van Nederland, komt weer naar Martiniplaza! Als vanouds staat Martiniplaza vol met kermisattracties, marktkramen en een circus.

Dit jaar een extra lange editie van 25 december t/m 8 januari. 15 dagen lang worden de hallen omgetoverd tot een groot overdekte pretfabriek! Dit jaar is opnieuw gekozen voor extra kwaliteit met de komst van Circus Fantasia naar Kerstplaza! Fantasia zal dagelijks tussen 13.00-17.00 uur 2 a 3 voorstellingen van 45 minuten neerzetten.

Theater Circus Fantâsia presenteert ‘Kerst in Woodstock’ Back tot the Sixty’s, dagelijks meerdere voorstellingen van 40 minuten, vol passie, spanning & humor. Een beleving voor het hele gezin!
De voorstelling ‘Woodstock’ is een reis uit de hippie tijd die grote en kleine gasten meeneemt op avontuur! Miss Kitty vindt op haar zolder een fotoboek van de Club van vijf . Gedurende de voorstelling komt het fotoboek tot leven en wordt op haar eigen unieke manier ingevuld met o.a. purple de marionette, luchtacrobatiek aan flinterdunne koordjes, Jongleren en balanceren, clowneske fietsact, betovering & magie, swingende diabolo’s, rondvliegende messen, rollende kogels en een vuurspektakel.

Ontroering en passie, komisch en hilarisch, mooie en spannende momenten wisselen elkaar, in een aangenaam tempo, af en zorgen voor een onvergetelijke voorstelling.

Komt het zien! Theater Circus Fantâsia op zolder!!
De 1ste etage van Kerstplaza…………….is omgetoverd tot een sfeervol Theater Circus.
Gezelligheid en amusement voor het hele gezin !!

Attracties gratis
fantasia3Op de kerstkermis betaal je anders dan op een gewone kermis.
Er is één entreeprijs; de toegangskaart geeft recht op één gratis bezoek aan alle attracties en shows.Wie vaker wil, kan heel goedkoop een Herhalingskaart aanschaffen, waarmee je nogmaals van alle attracties gebruik kan maken.  Naast de gratis attracties is er nog een grote verscheidenheid aan kermiskramen waar je tegen betaling leuke prijzen kunt winnen.

Meer informatie op de website van Kerstplaza 

740 Total Views 3 Views Today