Brabantpark

De 4e editie van het Kerstcircus Etten-Leur vindt plaats van 23 december tot en met 7 januari 2018.

Het Kerstcircus in Etten-Leur is inmiddels bijna traditie tijdens de kerstvakantie. Voor het vierde jaar op rij wordt het publiek getrakteerd op fantastische circusacts met optredens van topacrobaten, clowns en dieren. Dit jaar wordt het gehele programma versterkt met een groot live circusorkest van Vincent van Lent, bekend van Pater Moeskroen.

In een geheel verwarmd en in kerstsfeer aangekleed tentencomplex wordt het 2- uur durende showprogramma met moderne licht- en geluidstechniek gepresenteerd. Een voorstelling voor de hele familie, waarbij een combi van de sfeer uit het circus en de luxe van het theater succesformule blijken te zijn. De grote circustent biedt plaats aan bijna 1000 personen op comfortabele kuipstoelen.

De foyertent, met vloeren uitgelegd en gedecoreerd met tientallen versierde kerstbomen, is vanaf een uur voor aanvang geopend en biedt met het al spelende orkest een warm welkom. Vanaf hier heeft u toegang tot de uitgebreide (en vriendelijk geprijsde) restauratievoorziening en de verwarmde, luxe toiletten.

Naast één van de beste circusorkesten van Nederland, vormt ook de ultramoderne lasershow een ware highlight! Clown Davy uit Nederland vormt met zijn komische intermezzo’s de rode draad en wordt aangevuld met luchtacrobaten, bijzondere dieren en jongleurs.

 

Vierde editie Kerstcircus Etten-Leur

 

 

Dierplezier
In een traditionele circusshow mogen dieren niet ontbreken. Organisator Kevin van Geet legt uit: “Het klassieke circus is ontstaan met dieren, later zijn hier acrobaten en clowns bij gekomen. Ik houd vast aan deze traditie, en ga jaarlijks op zoek naar nieuwe (dieren)acts. Wel onder de voorwaarde dat de dieren op-en-top verzorgd worden”. Niet alleen het publiek beleefd vreugde aan het zien van  prachtige paarden, kamelen en stepperunderen, de dieren werken zelf ook graag. Het is afleiding die ze goed kunnen gebruiken, en dat houdt ze fysiek en mentaal gezond.

Razendsnel
ettenleur2016aHet programma duurt zo’n twee uur en is daarmee geschikt voor alle leeftijden. Alle acts volgen elkaar in rap tempo op, en worden afgewisseld met komische intermezzo’s van Clown Davy uit Nederland.

Het circus vindt zoals ieder jaar plaats in een heerlijk verwarmd en sfeervol aangekleed tentencomplex in het Brabantpark. Een rode loper, verlichte kerstbomen, popcorn en glühwein… het ideale familie-uitje tijdens de koude winterdagen.

kerstcircusettenleurindesneeuw

Voorstellingen zijn de hele Kerstvakantie dagelijks om 14.00 in de middag, met uitzondering van 23 december (gala-première om 19.30u)  en 31 december (géén voorstelling). Kom je met de hele familie gelukkig Nieuwjaar wensen in het Kerstcircus? Op 1 januari zijn er gratis oliebollen voor alle gasten! Informatie en kaartverkoop via de website. 

Commentaar via Facebook
1454 totaal aantal bezoekers 1 bezoekers vandaag