De Efteling presenteert komend najaar een avondvullende theatershow in de stijl van Cirque du Soleil. In het Efteling Theater gaat de productie CARO in première. Het attractiepark belooft “een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek”. 

De Efteling slaat naar eigen zeggen een nieuwe weg in, die aansluit bij de internationale ambities van het park. Men richt zich op een andere doelgroep dan bij de sprookjesmusicals die de afgelopen jaren in het Efteling Theater te zien waren. CARO wordt vanaf september opgevoerd op weekenddagen en in vakanties, om 18.30 uur. “Daarmee is het een mooie aanvulling op ons aanbod voor verblijfsgasten”, aldus een woordvoerster. 
De show Caro zal geïnspireerd zijn op Stoomcaroussel, een klassieke attractie die symbool staat voor de ‘mallemolen van het leven’. Net als bij De Sprookjessprokkelaar zullen kinderen zich kunnen opgeven voor eenmalige gastrollen in de voorstelling. 

 

Het precieze verhaal van CARO is nog niet bekend. De voorstelling draait om “herkenbare momenten uit het eigen leven en uit de Efteling”. De regie is in handen van musicalacteur en -regisseur Stanley Burleson.

Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Een regulier entreebewijs kost 25 euro per persoon, exclusief toegang tot het attractiepark. Toegangskaarten voor de try-outs – van 1 tot en met 13 september – zijn 3 euro goedkoper.

bron: Looopings

1239 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag
Kras Winterlaunch