Codarts Festival ’17

416

Ruim 150 voorstellingen en concerten van Codarts bezetten in mei, juni en juli diverse podia in Rotterdam. De studenten van kunsthogeschool Codarts pakken dit jaar namelijk groots uit tijdens Codarts Festival ’17: hét evenement waar de artiesten van de toekomst hun passie, talent en al het geleerde ten tonele brengen.
Rotterdam is het podium, de stad is het publiek. Op dit festival spelen eindexamenkandidaten die nog maar één stap verwijderd zijn van een professionele carrière. Tijdens de voorstellingen kan de bezoeker dan ook rekenen op muziek, dans en circus van het allerhoogste niveau.

Maak kennis met nieuwe disciplines en dé kunstenaars van morgen
Verwacht shows die prikkelen, verbazen en verwonderen. Artiesten die zichzelf overtreffen. Meeslepende dans, roerende muziek, magische acrobatiek. De grote variëteit en het immense aanbod bieden zowel de kunstliefhebber als het nieuwsgierige uitgaanspubliek een uitgelezen kans om kennis te maken met nieuwe disciplines en de muziek-, dans- en circuskunstenaars van morgen. Codarts Festival ’17 loopt van 6 mei tot en met 9 juli en vindt plaats op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. Van de eigen schoollocaties tot de Rotterdamse Schouwburg en het Oude Luxor Theater en van Rotown tot Ahoy tijdens North Sea Jazz Festival.

Meer informatie over speeldata, locaties, kaartverkoop en reserveringen is te vinden op www.codarts.nl/events.

Commentaar via Facebook
628 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag