Het Magic Circus staat in de herfstvakantie op 2 verschillende plaatsen. Allereerst op maandag nog in Woerden op het exercitieveld, zie de agenda van Circusweb. 
Na Woerden vertrekt het Magic Circus naar Rotterdam naar het Nieuwe Westen, zie agenda van Circusweb In Rotterdam kunnen kinderen met de Rotterdampas weer profiteren van 50% korting op de prijs van een circusvoorstelling, dus voor 5 euro kun je de prachtige voorstelling al gaan bekijken. 
Het Duitse Circus Bossle reist in de herfstvakantie naar Veendam, zie agenda Circusweb.  Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns komen meerdere keren de tent binnenrollen om jong en oud te laten gieren om hun grappen en grollen. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

In de herfstvakantie kun je bij veel jeugdcircussen terecht voor kennismakingslessen. Onder het menu jeugdcircus boven in de pagina van Circusweb zie je een overzicht van de berichten die de redactie heeft binnengekregen. Er kunnen er nog meer bij!
De redacteur van Circusweb, Gera de Leeuw staat de hele week met haar circusspeelplaats in Rotterdam Blijdorp, in de tennishallen. Hier is het Lollieland Festival waar veel springkussens zijn, clowns, schminken en dus die leuke circusspeelplaats waar je kunt leren eenwieleren, draadlopen, jongleren, borden draaien en nog veel meer. Entree 5 euro, korting met de Rotterdampas. 

Informatie over andere circussen zijn te vinden in de Circus Agenda. 

242 Total Views 26 Views Today