Vanaf 1 juni trekken de clowns door het land om verstandelijk- en meervoudig gehandicapte kinderen een lach, ontspanning en plezier te brengen.

Waar gaat Circus CliniClowns over?

Circus CliniClowns gaat over een clownsfamilie die woont in het clownsdorp Verbaast. Ze runnen samen een klein circus; doen acts, presenteren en ondernemen alles wat hoort bij het circusleven. De clowns nemen de kinderen mee in alles wat er komt kijken bij het organiseren van een circus en zetten een geweldige voorstelling neer waarbij alle zintuigen worden aangesproken.

Wat is Circus CliniClowns?

Circus CliniClowns is een interactieve voorstelling met clowns en circusartiesten, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. De voorstelling is afgestemd op de belevingswereld van kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap in de leeftijd tot en met 18 jaar. Een bezoek aan het Circus is een belevenis voor het hele gezin! Je kunt de voorstelling ook met je instelling bezoeken.

CliniClowns wil met de voorstelling een moment van welkome afleiding en plezier bieden aan kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Iedereen kan binnen zijn of haar mogelijkheden genieten van een dagje uit met het hele gezin of de instelling. Het tentencomplex van Circus CliniClowns heeft aangepaste voorzieningen en noodzakelijke faciliteiten zoals hoog-laagbedden en tilliften. Dit maakt een bezoek aan de voorstelling tot een uniek en onbezorgd uitje waarbij kinderen het stralende middelpunt zijn.

De speeldata en locaties voor 2017 zijn:

  • Van 1 tot en met 19 juni in Bleiswijk
  • Van 24 juni tot en met 11 juli in Colmschate
  • Van 1 tot en met 18 september in Leende
  • Van 23 september tot en met 16 oktober in Almere

Kaartjes kun je hier bestellen

Commentaar via Facebook
726 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag