Met de acts Acro Pyramide en Acro Eenwieler is het Goorse jeugdcircus Caroly uitverkoren mee te doen aan “Circus Got Talent”. Neerlands grootste competitie voor jonge circus- en acrobatiektalenten in de leeftijd 8 t/m 18 jaar. Van de in totaal 60 jeugdcircussen in Nederland zijn slechts 8 circussen geselecteerd, dus de deelname van het Goorse circus is heel bijzonder te noemen.

De wedstrijd is opgezet door het Friese Jeugdcircus Saranti omdat de meeste circusacts die meedoen aan Hollands Got Talent het niet tot de finale halen. “Wij hebben ook al eens meegedaan aan de voorrondes van Hollands Got Talent, maar niet door. Wel een superleuke ervaring voor de kinderen. Het is supergaaf dat wij met 2 acts en 14 kinderen in de finale staan”. Aldus de immer enthousiaste Carla du Plessis van het jeugdcircus.
Circus Got Talent vindt plaats op zaterdag 16 september 2017 in Leeuwarden en zal in een vorm gegoten worden van een echte show. De acts zullen worden beoordeelt op onderdelen zoals presentatie, originaliteit en moeilijkheidsgraad. De vakjury bestaat uit Pammy Boltini (weduwe van Toni Boltini), Tjalling van der Berg (coach Internationale Turn Academie), Arlette Hanson (directrice Wintercircus Hanson), Kitty Hagen (directrice Circus Fantasia) en een 5de suprise jurylid.

Facebook Comments
555 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag