BOOM – Boxtalino organiseert al jarenlang in Boom een Sint in het Circus. Kom in de stemming door dit filmpje te bekijken. De voorstellingen vinden plaats in het Circuspaleis op 6 december om 14:00 en 16:00 uur. 

Tijdens een spectaculaire circusshow met roekeloze acrobaten, kleurrijke clowns en vurige paarden maakt Sinterklaas een triomfantelijke intrede in de piste. Sinterklaas heeft voor deze gelegenheid ook de enige echte circuspiet mee die de gekste toeren uithaalt. We brengen elk jaar een volledige nieuwe show, met nieuwe acts van internationaal topniveau en een ander leuk verhaal. Dit jaar draait het om het paard van Sinterklaas, maar waar is ie eigenlijk? 

Het Circus Boxtalino blijft daarna nog een tijdje in Boom. Hier het bericht van Brian Herfs: 

Boxtalino Winter Wonder Circus Presenteert “Thrill

Van zaterdag 6 December 2017 tot zondag 7 Januari 2018. Provinciaal Domein De Schorre Boom. 
Elk jaar kiest het circus Boxtalino voor een thema voor hun kerstcircus en dat is dit jaar niet anders. Het spektakel kreeg de naam Thrill mee.

De naam is er gekomen om dat de combinatie van roekeloze artiesten en een zeer spannend verhaal de voorstelling super thrill maken. De rode draad door deze voorstelling word getrokken door de twee Spaanse clowns Roy & Guillermo Ballagans.

Deze 2 clowns brengen rijden een zeer groot kanon de circuspiste in. De vraag is natuurlijk zal dit fataal kanon schot afgaan tijdens de voorstelling? Wilt u weten hoe dit afloopt kom dan zeker een bezoekje brengen aan het Boxtalino Winter Wonder Circus.

meer info http://www.boxtalino.be/

242 Total Views 3 Views Today