Het circus zit ze in het bloed, David en Tunita Bossle komen beide uit échte Circusfamilies, die al vele generaties met circus op weg zijn.

Tegenwoordig reist de Familie Bossle met een eigen circus door steden en dorpen. Een traditioneel familiecircus wat met veel passie gepresenteerd wordt. De kinderen Dennis, John-Leon, Loreen en Antonio hebben inmiddels ook een groot aandeel in het verzorgde familieprogramma.

 

logoleeuwtjegroenVoor circusprojecten in het hele land, op scholen, bso’s, straatfeesten, winkelcentrum- promotie, bedrijfsfeesten op locatie, feesten bij instellingen en nog veel meer! Ook bij Circus Bossle kunnen wij onze personeelsfeesten verzorgen.

www.deleeuwcircusevents.nl

 

 

Circus Bossle is een Duits familiecircus dat dit jaar opnieuw het geluk zoekt in een aantal Nederlandse gemeenten. De website van het circus biedt algemene informatie, maar op de facebook pagina vind je veel meer informatie. Circus Bossle heeft een gevarieerde show met pony’s, honden, een lama en ezels en acts als vuurspuwen, lasso gooien en meswerpen.

In Circus Bossle is een bont circusprogramma te zien met luchtacts, vuuracts, mooie dierennummers, een goede jonglage en nog veel meer. 

bossle8

 

 

 

 

 

Meer info op: www.circus-bossle.de.

3245 Total Views 2 Views Today