Een ieder die houdt van spanning en sensatie, spectaculaire stunts en duizelingwekkende acts en natuurlijk grappen en grollen, mag de kans niet laten liggen om dit leuke familiecircus te bezoeken.

Het circus zit ze in het bloed, David en Tunita Bossle komen beide uit échte circusfamilies, die al vele generaties met circus op weg zijn.

KEYMUSIC.NL

Tegenwoordig reist de Familie Bossle met een eigen circus door steden en dorpen. Een traditioneel familiecircus wat met veel passie gepresenteerd wordt. 

Circus Bossle scoort hoog in google en dat is voornamelijk te danken aan de professionele ondersteuning van pers en pr door SenA Entertainment. Die zorgen ervoor dat er in elke plaats journalisten worden uitgenodigd, dat weer de nodige leuke recensies oplevert. Het publiek krijgt zo een betere indruk van wat het circus te bieden heeft. En dat is ook weer terug te zien in de bezoekersaantallen. Een ander voordeel is dat de familie Bossle zich nu ook beter kan concentreren in de dingen waarin men goed is, het maken van circusvoorstellingen. Ze zijn door SenA verlost van een hoop extra werk. SenA heeft er dit jaar ook voor gekozen om Bossle in de agenda te plaatsen van Circusweb. En dat wordt soms nog beter gevonden dan de informatie op de eigen website. Circusweb scoort namelijk ook heel hoog in google. 

Wat biedt Bossle eigenlijk? 


Droom weg bij een tijdloze familieshow met cowboys uit het wilde westen, razendsnelle jongleurs, vrolijke clowns, vliegende mensen en een vuurvreter uit duizend-en-één nacht.

Ook de vele dieren zijn nog steeds een groot onderdeel in de show. Vele oh’s en ah’s klinken er vanuit het publiek als de prachtige Friese paarden de piste binnen komen draven. Naast de paarden zijn er pony’s, honden, ezels, lama’s, dwerggeitjes en mini-koeien.

De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn al vanaf slechts € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere voorstellings-dag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

 

 

 

Circus Bossle is een Duits familiecircus dat dit jaar opnieuw het geluk zoekt in een aantal Nederlandse gemeenten. De website van het circus biedt algemene informatie, maar op de facebook pagina vind je veel meer informatie. Circus Bossle heeft een gevarieerde show met pony’s, honden, een lama en ezels en acts als vuurspuwen, lasso gooien en meswerpen.

In Circus Bossle is een bont circusprogramma te zien met luchtacts, vuuracts, mooie dierennummers, een goede jonglage en nog veel meer. 

bossle8

 

 

 

 

 

Meer info op: www.circus-bossle.de.

4400 totaal aantal bezoekers 4 bezoekers vandaag