Jeugdcircus Atleta is een van de oudste circussen van Nederland, te vinden in Warmond. Voor Circus Got Talent heeft dit jeugdcircus maar liefst 2 acts ingestuurd.

Acrobatiek

Britt, Tessa, Evita, Babs, Puck, Meike, Sophie en Noëmi zitten alle 8 al jaren bij Jeugdcircus Atleta, deze meiden in de leeftijd van 11 t/m 16 jaar trainen elke week twee keer om alle trucs onder de knie te krijgen. Speciaal voor Circus Got Talent hebben zij een compleet nieuwe act gemaakt en hebben hier de afgelopen zomer heel veel tijd en energie ingestoken. Zij kijken er erg naar uit om hun act te kunnen laten zien op het festival!

Rolschaatsen

Rolschaatsen is een act die je niet vaak ziet bij de Nederlandse jeugdcircussen en daarom zijn Britt, Tess, Puck, Meike, Marit en Jacqueline er trots op dat zij deze circusdiscipline onder de knie hebben. Samen met hun trainer proberen zij trucs uit en verzinnen zij elke keer weer wat nieuws. Vooral de snelheid van het rolschaatsen is iets waar zij eerst aan moesten wennen toen zij net begonnen met rolschaatsen, maar de snelheid is nu juist het gene waar ze nu van genieten en wat de act extra spannend maakt!
Jeugdcircus

Facebook Comments
578 totaal aantal bezoekers 6 bezoekers vandaag