De Ashton Brothers beginnen direct na het succesvolle Ashtonia aan een nieuw programma in mei. De succesvol ontvangen show Enfants Terribles is een flitsend spektakel vol halsbrekende circusacts, slapstick, mimiek en cabareteske nummers die soms lief, maar meestal leed laten zien.

 

Het is deze mix waarmee ze in Nederland en ver daarbuiten een unieke plaats in het theater innemen. Het belooft een avond vol adrenaline, humor en betovering te worden.

05 mei om 20:00 u  Cultuurcentrum Ter Vesten, BEVEREN (B)
06 mei om 20:15 u  Cool kunst en cultuur, HEERHUGOWAARD
09 mei om 20:00 u  Stadsschouwburg Utrecht, UTRECHT
10 mei om 20:00 u  Stadsschouwburg Utrecht, UTRECHT
11 mei om 20:00 u  Stadsschouwburg Utrecht, UTRECHT
12 mei om 20:15 u  de Rijswijkse Schouwburg, RIJSWIJK
13 mei om 20:15 u  Theater de Veste, DELFT
16 mei om 20:00 u   Schouwburg Amphion, DOETINCHEM
17 mei om 19:30 u   DeLaMar Theater, AMSTERDAM
18 mei om 19:30 u   DeLaMar Theater, AMSTERDAM
19 mei om 20:00 u   DeLaMar Theater, AMSTERDAM
20 mei om 20:00 u   DeLaMar Theater, AMSTERDAM
21 mei om 14:00 u   DeLaMar Theater, AMSTERDAM

Een bonte stoet trekt aan u voorbij: Hilarisch, Duister, Charmant, Humoristisch, Muzikaal, Acrobatisch, Zinsbegoochelend en altijd Bereid tot halsbrekende toeren tot in de nok van het theater. Stap binnen in de wereld van de vaderlandse variete-koningen en ontdek de magische kant van Amsterdam. WELCOME TO THE ASHTON BROTHERS…

Show 2014: 

De Ashton Brothers worden bijgestaan door de zeventienjarige Niek Takens, de Nederlandse kampioen goochelen, en komiek Bas Hoeflaak, die normaliter deel uitmaakt van het duo Droog Brood. De shows van de Ashton Brothers zijn bekend om de mix van acrobatiek, mime en clownerie.

 

ashtonbros1Wie kent ze niet, de Ashton Brothers. Is het circus, is het cabaret? Het circushart van Circusweb is groot genoeg om ook dit soort producties op te nemen in de agenda.

Dertien jaar geleden begonnen de Ashton Brothers met hun voorstellingen, een prachtige mix van cabaret, circuskunsten, zangkunsten. De acts zijn nog scherper, actueel, verfraaid. Natuurlijk is er ook veel nieuws toegevoegd aan deze voorstelling.
ashtonbros2Met veel energie en vaart brengen deze mannen een serie acts waarbij je mond open valt van het lachen en niet meer dicht gaat tot na de voorstelling, je verbaast je over de veelzijdigheid van de heren.

Nieuwsgierig naar de agenda van dit circus? Wij vermelden dit uitsluitend met toestemming van de organisatie 

3482 Total Views 1 Views Today